Wil jij je inschrijven voor de Jeugdvakantieweek? Download en print dan onderstaand inschrijfformulier (zie link), vul de strook onderaan volledig in en schrijf je in.

Inschrijfformulier-kinderen-2022

Beste ouders en/of verzorgers,

Van maandag 22 t/m vrijdag 26 augustus 2022 wordt voor de 28ste keer in de gemeente Geertruidenberg de Jeugdvakantieweek georganiseerd. Dit is de op 1 na laatste week van de zomervakantie van het basisonderwijs. Het wordt weer een week met veel spel-,  knutsel- en timmeractiviteiten. De Jeugdvakantieweek is bedoeld voor de jeugd van 5 t/m 14 jaar. De ervaring leert dat het voor 5-jarigen toch heel spannend is en misschien ook nog wel wat lang, zo’n week. De policy van de Jeugdvakantieweek is dat 5-jarigen alleen mee kunnen doen als er een ouder / begeleider voor 5 dagen vrijwilliger is. Dan komt de betreffende 5-jarige ook altijd in de groep van zijn/haar ouder / begeleider.

Plaats van happening is het Dongemond College te Raamsdonksveer.

Het thema is dit jaar IN DE RUIMTE.

Veel is er al geregeld, maar wat nog moet gebeuren is de inschrijving van de deelnemers. Dus bij deze zijn jullie allemaal uitgenodigd. Om alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, is de inschrijfdatum, tijd en plaats voor iedereen hetzelfde en wel op:

donderdag 30 juni 2022 van 18.30 uur tot 19.30 uur in
Het Henricusgebouw | Schoolpad 2a | Raamsdonksveer [ingang links naast Jola]

Ook dit jaar is het inschrijfgeld € 15,00 per deelnemer. Inschrijven geschiedt door het inschrijfformulier volledig ingevuld samen met het inschrijfgeld, in te leveren op bovengenoemde datum, tijd en plaats. Er worden alleen inschrijvingen van uw eigen kinderen geaccepteerd.
Graag voor ieder kind een afzonderlijk strookje gebruiken. Extra formulieren zijn op de inschrijfavond in Het Henricusgebouw aanwezig.

Bij inschrijving krijgt u van ons een programmaboekje. Alleen inschrijven voor de gehele week is mogelijk en kom op tijd, want vol is vol!

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons mailen via jvwraamsdonksveer@gmail.com.

____________________________________________________________________________________

Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Na afloop van de Jeugdvakantieweek zullen alle bijzondere gegevens worden vernietigd.